Milyen autód van?

Nézd meg milyen vonóhorog jó az autódhoz!

Tuning lámpa

Első-hátsó tuning lámpák, fényszórók, nappali menetfények DRL, indexek, futófényes indexek, ledes rendszámtábla világítások, ködlámpák, Bmw angel eyes ledek, ledes helyzetjelzők, xenon hatású izzók, nappali menetfény kapcsoló modulok csoportja.
Szűrés

Legjobb Tuning lámpa 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Tuning lámpa kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Tuning lámpa vásárlása?

Tuning lámpa kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Bmw angel eye led:

tuning helyzetjelző átalakító halogénről ledesre Tuning lámpa - Szinte minden Bmw típushoz elérhető a hagyományos halogén izzó helyére beszerelhető ledes készlet! Ezek a helyzetjelző izzók amellett, hogy esztétikusabb megjelenést biztosítanak, növelik a láthatóságot is! A csere után az Angel Eyes karika sárgáról ultra-fehérré (7000K) változik! High Power ledekkel az extra fényerőért és a hosszú élettartamért!

Első tuning lámpák, angel eyes, dayline, daylight, ccfl, nappali fényes d-lite, drl, led, stb...:

tuning lámpa Tuning lámpa - Vége a bemattult lámpás öregautós ütött-kopott kinézetnek! Feldobja az autód megjelenését a tuning lámpa, ráadásul az idősebb autóknál az évek során a "bevakulás" igen jelentősen csökkenti a látásviszonyokat. DAYLINE, DAYLIGHT, NAPPALI FÉNY, D-LITE, ANGEL EYES, CCFL, DRL, LED króm vagy fekete kivitel bármilyen tuning irányvonalat is képvisel, megtalálod az autódhoz tökéletesen illőt. A projektoros lámpa kivételesen egyedi megjelenést biztosít autódnak. Látványfokozó elemként ledes és egyéb helyzetjelző égőt, Xenon hatású kék halogén égőt, Krómhatású indexégőket javasolunk. Méretazonos lámpatest, pontos illeszkedés, tartós minőségi kivitel, 1 év garancia. A termékek 99%-a rendelkezik "E" jelzéssel, amit elfogad a rendelet (NKH).

Első tuning lámpák, fényszórók, indexek, oldalindexek, ködlámpák, angel eyes ledek, nappali fények:

Tuning lámpa -

Hátsó tuning lámpák, lexus, ledes, futófényes index-es, stb:

tuning hátsó lámpa Tuning lámpa - Speciális tuning lámpa! Jelentősen emeli az autó külső megjelenését. Hagyományos izzós, Ledes, futófényes indexes, gyári hatású, stb...kivitelek közül választhatsz! Többféle lámpakivitel többféle forgalmazótól: Tuning-Tec, Depo, Dectane, és egyéb márkák. Méretazonos lámpatest, pontos illeszkedés, tartós minőségi kivitel, 12 hónap garancia. A termékek 99%-a rendelkezik "E" jelzéssel, amit elfogad a rendelet (NKH). A termékek ára 1 párban értendőek.

Ledes tuning rendszámtábla világítás:

ledes tuning rendszámtábla megvilágító Tuning lámpa - Ledes tuning rendszámtábla megvilágítások a gyári helyre. A termékek típusspecifikusak, cseréjük semmilyen fúrást, faragást nem igényel! Kompatibilisek a fedélzeti computerrel, nem írnak ki hibát! Az ár párban értendő!

Nagy teljesítményű reflektorok, távolsági lámpák:

Tuning lámpa -

Nappali menetfény kapcsoló modul:

nappalifény kapcsoló modul Tuning lámpa - Ebben a kategóriában univerzális kapcsolómodulokat találsz nappali menetfény ledsorokhoz! A kapcsoló modul használata elengedhetetlen a nappali menetfény használatáról szóló jogszabály értelmében!

Plexiclick, láthatatlan rendszámtáblatartó:

Plexiclick Tuning lámpa -

Tuning irányjelző, index:

tuning irányjelző, index Tuning lámpa - Fekete, füst, króm, izzós, ledes, helyzetjelzős, futófényes stb... tuning indexek. Árai párban értendőek. 99%-a rendelkezik "E" jelöléssel. Érdemes cserélni a kopott, bemattult indexeket újra, hiszen sokat dob az autó megjelenésén!

Tuning izzók, halogén, sofita, króm index, stb.:

Tuning izzó Tuning lámpa - Az tuning izzók ECE R37-es szabvány szerint gyártottak. Minősítésük E1-es német szabvány alapján használható forgalomban. Csak a kadmium sárga és a jégfehér használható közúton, bármilyen más, pl.:piros, kék, zöld, stb... közúti forgalomban nem használható!!!

Tuning ködlámpa, síküveges, projektoros, stb...:

tuning ködlámpa Tuning lámpa - Típusspecifikus és univerzális ködlámpák. Síküveges, projektoros, kristály, fekete, króm, stb... Amennyiben az első lámpád ki van cserélve, mindenképpen szebb egy gyáritól eltérő tuning ködlámpa. Az árak párban értendőek.

Tuning nappalifény, drl, ledsorok, típusspecifikusak és univerzálisak:

tuning nappalifény ledsor, DRL Tuning lámpa - "E" jelöléssel ellátott nappali menetfények. Ezek a termékek univerzálisak, az ár tartalmazza a felszereléséhez szükséges tartókonzolt. A nappali fények közúti forgalomban használhatóak, amennyiben az "E" jelölés fel van tüntetve a burán! Egyes termékek konkrét autó típusokhoz valóak!!!

Uv szűrős, kavicsfelverődés gátló fólia:

Uv szűrős, kavicsfelverődés gátló fólia Tuning lámpa -