Milyen autód van?

Nézd meg milyen vonóhorog jó az autódhoz!

Tuning sportfutómű

Sportfutómű szettek, melyek tartalmazzák az ültetőrugókat és a hozzájuk fejlesztett lengéscsillapítókat! Fix magasságú, állítható magasságú, állítható keménységű, verseny és air-ride futóműveket találsz itt!
Szűrés

Legjobb Tuning sportfutómű 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Tuning sportfutómű kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Tuning sportfutómű vásárlása?

Tuning sportfutómű kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Airride lengéscsillapítók, (légrugó), kompresszorok, szelepek, airride alkatrészek:

Airride, airride tartozék(ok), légrugók Tuning sportfutómű - Airride, légrugók lengéscsillapítók párban és 4 db-os kiszerelésben, kompresszorok, szelepek, airride alkatrészek. Megfelel a legmagasabb minőségi és műszaki előírásoknak.

állítható magasságú tuning sportfutómű:

állítható magasságú tuning sportfutómű Tuning sportfutómű - Az itt szereplő futóművek magassága állítható! Az állítható magasságú futóművek praktikus tulajdonságai közé sorolható, hogy télen fel tudod emelni az autódat, nyáron pedig mehet a porig ültetés. Minél közelebb vagy a földhöz, annál keményebb a futóműved.

Fix magasságú tuning sportfutómű (nem állítható magasságú):

fix magasságú tuning sportfutómű Tuning sportfutómű - Ebben a kategóriában fix magasságú (nem állítható!!!) sportfutóműveket találsz. Az árak egy szettre vonatkoznak, amely tartalmazza a 4db ültetőrugót és a hozzá tartozó 4db sportlengéscsillapítót, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél. A futóművek többsége rendelkezik TÜV engedéllyel!

Komplett airride rendszerek (légrugók):

airride, légrugós komplett szett Tuning sportfutómű - Az igazi "show-car" elengedhetetlen kelléke a levegős futómű! Azon felül, hogy nagyon menő tuning cucc, igen praktikus is! Az autó magassága belülről szabályozható egy kapcsoló segítségével! A szett tartalmaz minden alkatrészt ami a beépítéshez szükséges! A Ta-technix 90%-a rendelkezik TÜV-el, így azok bejegyezhetőek a forgalmi engedélybe!!!

Tuning futómű magasság állító kulcsok:

tuning futómű magasságállító kulcs Tuning sportfutómű - Ebben a kategóriában megtalálod az állítható magasságú futóművekhez szükséges speciális állítókulcsot! Ha elveszítetted vagy eltörted az állítókulcsot, most lehetőséged van újat vásárolni!