Milyen autód van?

Nézd meg milyen vonóhorog jó az autódhoz!

Sportkormányok és kiegészítői

Sportkormányok, kormányagyak, levehető kormányadapterek, kürtök, kormányvédők
Szűrés

Legjobb Sportkormányok és kiegészítői 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Sportkormányok és kiegészítői kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Sportkormányok és kiegészítői vásárlása?

Sportkormányok és kiegészítői kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Kormányagyak:

Sportkormányok és kiegészítői -

Kormánykerék hosszabbító:

toldat Sportkormányok és kiegészítői - Ez a termék a sportkormányodat közelebb hozza a mellkasodhoz, hogy jobban érezd a feelinget... Az anyaguk alumínium!

Levehető kormányadapter, kormányagy:

levehető kormányadapter, kormányagy Sportkormányok és kiegészítői - Levehető, gyorskioldós sport kormányagyak. Utcai vagy verseny célra, megkönnyíti a ki- és beszállást! Becsövezett és sportüléses autókban sokkal egyszerűbb a ki- és beülés. Rally, Drift, Pályaverseny, Rallycross, Drag - Gyorsulási stb. versenyekre ideális!

Rugalmas anyagú, gumis kormányvédők:

kormányvédő Sportkormányok és kiegészítői - Ezzel a rongydarabbal védheted a velúros vagy bármilyen kormányodat, amikor nem gyepálod a gépedet. Tisztítása általános mosással történik. 320mm-es sportkormány átmérőtől egészen a 380mm-es átmérőjű kormányig rá tudod erőszakolni ezt a textil darabot...